Superfood diner recepten

Voor velen is het diner de maaltijd waar het meeste tijd in wordt gestoken. Sommigen kiezen echter voor een iets stevigere lunch en een licht diner. Op deze pagina vind je recepten voor een lekker diner waarin onze biologische superfoods zijn verwerkt.

Elke week een nieuw superfood recept ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

10 min.
Makkelijk
Zelfgemaakte sushi met chiazaden

Bekijken
Door: Jessy Lipperts
Zoete aardappeltaart met macawortel en kokosolie

De basis voor dit recept vormt de Amerikaanse sweet potato pie. Een zoete taart die veel weg heeft van de meer bekende pumpkin spice pie. Het principe is hetzelfde, veel warme kruiden en de groente geven een heerlijke aardse zoete smaak.

Bekijken
Gevulde dadels met hennepzaad en notenkaas

Ook al zijn we gewend aan de term hennepzaad, eigenlijk is het een kleine noot. Hij is rijk aan onverzadigde vetten in een perfecte verhouding van omega 3, omega 6 en omega 9. Dat is erg bijzonder, meestal heeft een product een hoog gehalte aan een van deze vetten, waardoor [...]

Bekijken
Knapperige spirulina spring rolls

De gezonde loempia’s zijn vaak al erg opvallend vanwege de esthetische kwaliteiten met de half transparante rijstvellen. Dit wordt nog spectaculairder met de groenblauwe kleur van de spirulina mihoen. Je kunt voor de groentevulling diverse ingrediënten gebruiken of hiermee in verschillende samenstellingen de loempia’s vullen.

Bekijken
Sinaasappelsoep met biologische bijenpollen

In dit gerecht combineren we de anijssmaak van venkel met het fruitige van de sinaasappel tot een bijzondere soep. De bijenpollen voegen hier nog een licht natuurlijke smaak aan toe met een vleugje honing. De sinaasappelsoep is simpel in zijn ingrediënten, maar heel uniek van smaak.

Bekijken

Nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet als eerste van de nieuwste superfood recepten en toffe aanbiedingen!

Wij gebruiken je gegevens alleen voor de nieuwsbrief en uitschrijven kan altijd.

Vegaburger recept met hennepzaden

Wat deze vegetarische burger zo lekker maakt, is de combinatie van de zoete doperwtjes, de notige gepelde hennepzaden, frisse munt en zilte feta. De helden in dit gerecht zijn daarvoor de havermout en de gepelde biologische hennepzaden. Veel werk? Nee, dat valt reuze mee.

Bekijken
Muhammara met biologische hennepzaden en za’atar pide

Muhammara is een dip op basis van geroosterde paprika en walnoten. Smaakmakers in het recept zijn granaatappelmelasse en knoflook. Meestal wordt er iets van couscous toegevoegd zodat het meer substantie krijgt en het vocht opgenomen wordt. We gebruiken daar

Bekijken
Superfood recepten Superfood4Me
Superfood bibliotheek biologische superfood recepten Superfood4Me mobiel