Jam van goji bessen

Zelfgemaakte jam van goji bessen

In onze nieuwsbrief voor week 8 van 2022 hebben wij je uitgelegd wat allemaal met goji bessen kan doen. Tijdens het maken van ons mooie lijsjte, kwamen we op het idee voor dit recept.

Goji bessen jam kan je eigenlijk nergens kopen. Dan zit er maar één ding op en dat is het zelf maken. Misschien ook wel beter, want jam uit de winkel bestaat grotendeels uit geraffineerde witte suiker. Daar blijven we voor dit recept ver van uit de buurt! Sterker nog, we gaan alleen natuurproducten gebruiken. Je weet dus precies wat er in deze jam gaat. Moeilijk? Welnee. Ons recept bestaat uit slechts 5 ingrediënten, waarvan water er al één is.

Ook geschikt voor vegetariërs & veganisten!

Wat heb je nodig?

Voor 16 porties

Bereiding

Week de goji bessen in een pan of bak met daarin het water voor minstens 3 uur. Je kan het ook een nachtje in de koelkast laten staan. Giet het water af en blend de goji bessen met de overige ingrediënten goed tot een mooi egaal mengsel. Giet de jam in een luchtdichte glazen pot en zet deze vervolgens een uurtje in de koelkast.

Eet smakelijk!

Je kan de jam ongeveer een week bewaren in de koelkast.

15,85 incl. btw
12,85 incl. btw
Nieuwsbrief

Elke week gratis een nieuw superfood recept

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet als eerste van de nieuwste superfood recepten en toffe aanbiedingen! Wij gebruiken je gegevens alleen voor de nieuwsbrief en uitschrijven kan altijd.

Superfood recepten Superfood4Me
Superfood bibliotheek biologische superfood recepten Superfood4Me mobiel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *