Even voorstellen: Eva van Asseldonk

Biologische superfood recepten van Eva van Asseldonk Skal Biocontrole Superfood4Me

Hallo, ik ben Eva, ik werk als beeldend en culinair kunstenaar. Met mijn beeldend werk produceer ik objecten en interactieve installaties. Als culinair kunstenaar organiseer ik diners en workshops. Dit doe ik op locatie voor evenementen of culturele manifestaties onder de naam van: Goede Bodem. Op dit moment ben ik ook master student aan de Universiteit van Gastronomische Wetenschappen in Pollenzo (Italië), waar ik de master Creativity, Education & Ecology volg.

Mijn interesse qua koken is werken met producten direct van het land, de gecultiveerde of wilde natuur op het bord. Ik ga graag het experiment aan met verschillende kruiden en bereidingen. Door jaren lange samenwerking met het Instituut voor Etnobotanie heb ik ook veel aandacht voor de geneeskrachtige kanten van (wilde) planten en deze te integreren in creatieve voedsel concepten.

Het liefste kook ik heel divers met recepten uit alle windstreken met een regionale twist door het gebruik van locale en seizoens-producten. Ik geniet altijd van de meest pure producten uit te zoeken en deze door hun eigen unieke smaak de sterren van het gerecht te maken

Voor Superfood4Me ontwikkel ik nieuwe recepten en gerechten. Ik wil recepten schrijven die in de eerste plaats natuurlijk erg lekker zijn, gebruik maken van de superfoods als een waardevolle aanvulling of hoofdingrediënt van het gerecht. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van mijn recepten en zin krijgen in het experimenterend koken met superfoods!

Eva van Asseldonk
www.goedebodem.nl

Enkele voorbeelden van de recepten van Eva

Nieuwsbrief

Elke week gratis een nieuw superfood recept

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en geniet als eerste van de nieuwste superfood recepten en toffe aanbiedingen! Wij gebruiken je gegevens alleen voor de nieuwsbrief en uitschrijven kan altijd.

Superfood recepten Superfood4Me
Superfood bibliotheek biologische superfood recepten Superfood4Me mobiel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voedingswaarde

Per 100 gram
Energie in KJ
Energie in KCal
Vetten
gram
- Verzadigd
gram
Koolhydraten
gram
- Suikers
gram
Vezels
gram
Eiwitten
gram
Zout
gram

Extra informatie

Houdbaar tot

Bewaaradvies
Koel, droog en donker bewaren
Herkomst
Merk
Verpakking
EAN
Biologisch

Beschrijving

Levering

  • Op werkdagen voor 16:00 besteld morgen in huis*
  • Gratis verzending vanaf €50,-**
  • 100% Biologisch assortiment met
  • Certificaat van Skal Biocontrole
  • Klanten beoordelen ons met 9.6/10

* binnen Nederland, voor België is de verzendtijd 1 dag langer

** binnen Nederland, bestellingen naar België worden vanaf €100,- gratis verzonden

Klantbeoordelingen

Dit product is helaas tijdelijk uitverkocht. Wij sturen je graag eenmalig een e-mail wanneer het product weer beschikbaar is.