Tof je dat je interesse hebt in het affiliate programma van Superfood4Me. Op deze pagina willen we je graag uitleggen wat nou precies een affiliate is en hoe ons programma werkt.

Als het goed is heb je je al aangemeld voor ons affiliate programma. Zo niet, dan kan je dat op de ‘partner aanvraag’ pagina doen op onze website. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij deze binnen enkele werkdagen beoordelen. Als je bent goedgekeurd, kan je beginnen als affiliate partner van Superfood4Me en is deze uitleg perfect voor jou! 🙂

1. Inloggen als affiliate partner

Zorg dat je bent ingelogd als affiliate partner. Dit kan je controleren door op het poppetje te klikken rechtsboven op je scherm. Als de optie ‘uitloggen’ dan tevoorschijn komt, weet je dat je bent ingelogd. Op de afbeelding hiernaast is te zien dat degene is ingelogd. *Je kan op de afbeeldingen klikken om deze groter te maken*

2. Een artikel kiezen

Nu je zeker bent dat je bent ingelogd als affiliate partner, kan je een superfood uit onze winkel kiezen die je wil promoten. Als voorbeeld wordt er nu gekozen voor de eerste superfood in de winkel: Biologisch Chiazaad.

3. De URL (link) kopiëren 

We hebben bij stap 2 gekozen voor het Biologisch Chiazaad. Kopieer nu de URL (link). Deze heb je nodig bij stap 5. Als je het goed hebt gedaan, ziet de URL er als volgt uit:
https://www.superfood4me.nl/product/biologisch-chiazaad/

*Je kan op de afbeeldingen klikken om deze groter te maken*

4. Naar het affiliate dashboard

Als je affiliate partneraanvraag door ons is goedgekeurd, maken we een persoonlijke affiliate dashboard voor je aan. Je eigen affiliate dashboard kan je vinden door hier te klikken of op de link helemaal onderaan de website onder het kopje ‘Klantenservice’.

In je affiliate dashboard kan informatie vinden over je prestatie als affiliate, je referals, uitbetalingen, bezoeken, advertenties en instellingen. Als je een vraag hebt over deze functies, kan je altijd contact met ons opnemen.

5. Een eigen URL genereren

Om onze website te laten weten dat iemand een bestelling heeft geplaatst na het klikken op een link die jij hebt gedeeld, moet je een eigen referral URL genereren. Dat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het helemaal niet. Sterker nog, je bent er al bijna. De URL (link) van het Biologisch Chiazaad dat je namelijk in stap 3 hebt gekopieerd, plak je in de bovenste box onder het kopje ‘Pagina URL’. Ga vervolgens naar stap 6.

 

6. Campagne naam toevoegen

Je kan ervoor kiezen om nog een campagne naam aan de URL toe te voegen. Dit is echter niet nodig, maar kan je helpen om je eigen links beter te kunnen onderscheiden. In het voorbeeld kiezen we ervoor om geen campagne naam toe te voegen. Ga nu naar stap 7.

7. Referral URL genereren

Nu je de link hebt geplakt en eventueel een campagne naam hebt toegevoegd mag je eindelijk op de grote groene knop met ‘Genereer URL’ drukken! 🙂

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste eigen referral URL gemaakt. Kopieer deze URL en deel deze waar je maar wil. Zo kan je bijvoorbeeld een berichtje op Facebook plaatsen met je referral URL erbij. Als mensen dan op je link klikken en iets bestellen bij Superfood4Me, ontvang je maar liefst 15% van de netto bestelwaarde*!