Menu sluiten

Betalen

Je vindt hier het antwoord op al je vragen over het betalen van een bestelling. Ook vind je informatie over kortingscodes, facturen en terugbetalingen.

Ja. Zodra je gaat afrekenen kom je in een beveiligde internetomgeving. Anderen kunnen niet stiekem met je meekijken. Je transactiegegevens worden versleuteld verstuurd via een beveiligde SSL-verbinding. Je herkent zo’n veilige SSL-verbinding aan het slotje bij de adresbalk in je browser.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PayPal
  • Creditcard (Visa, Mastercard, American Express, Cartes Bancaires & CartaSi)

Wij rekenen geen kosten voor betaling, ongeacht welke betaalmethode je kiest. 

Nee, momenteel is het niet mogelijk om achteraf te betalen.

Laat ons via een mailtje (info@superfood4me.nl) weten of je hier behoefte aan hebt? Dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Alvast bedankt!

Als je hebt betaald, krijg je per mail een bevestiging van je bestelling. Let op, dit kan 15 minuten duren in uiterste gevallen. Als je hierna nog geen bevestiging van je bestelling hebt ontvangen, is de betaling niet gelukt. Gelieve de betaling nogmaals proberen.

Twijfel je of heb je hulp nodig bij het betalen? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag!

info@superfood4me.nl
072 532 53 73

Je kan een kortingscode verzilveren in de winkelwagen of tijdens het afrekenen. Aan een kortingscode is een bepaald bedrag of percentage gekoppeld dat in mindering wordt gebracht op de bestelwaarde. Er kan slechts één kortingscode per bestelling worden gebruikt.

Ja. Zodra je hebt betaald, ontvang je van ons per email een bevestiging van jouw bestelling. Meestal ontvang je deze email binnen een paar minuten. In uiterste gevallen kan het 15 minuten duren. Heb je daarna geen bevestiging van je bestelling ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Je kan een geplaatste en betaalde bestelling wel bij ons ophalen. Selecteer dan tijdens het afrekenen ‘afhalen in Heiloo’. Uiteraard worden er dan geen verzendkosten in rekening gebracht.

Let op! Je krijgt een melding wanneer je bestelling klaar staat.

Superfood4Me is onderdeel van De Hahnemann Apotheek B.V. en is gevestigd aan De Krommert 12-14, 1851 ZE in Heiloo (Google Maps).